Minibryggeri og fuldmåne

Selvom dagen i dag startede med strålende solskin, var der alligevel noget som ikke var helt som det skulle være.
Jeg var simpelthen blevet stangforkølet i løbet af natten med feber, snue og hoste.

Men det skulle ikke ødelægge dagen, og da lillemanden og hans mor ankom tog vi ud for at hente morgenmad, som bestod af nybagt bagel med fyld.

Derefter tilbage til huset og lidt afslapning for mit vedkommende en god lang lur. For kæresten og lille manden betød det en tur på legeplads i en times tid, inden hans mor – altså lillemandens – hentede ham fordi hans storesøster snart havde fri fra skole og skulle hentes.

Derfra stod den på mere afslapning. Kæresten kørte en tur med herren huset, men de kom heldigvis (for dem) tilbage ligesom vi skulle køre på besøg hos et minibryggeri i Marsfield.

På bryggeriet Stellwagen Beer kan man prøve mange forskellige slags øl, og alt sammen brygget på stedet.
Du kan få øl der hedder Gummihosen, som fejlagtigt er oversat fra lederhosen og ment som en hyldest til den tyske oktoberfest.

Hvad med en IPA Whale Watcher med mango, citrus og blomsternoter.
Eller en pale ale, lager eller stout?

Stedet har udarbejdet et “Flight Card” hvorpå du kan skrive de fire øl du ønsker at smage. Så får du serveret dine udvalgte øl i 4 x 10 cl glas i en form for hjemmesnittet ramme som du nemt kan tage med ned til bordet.

Eneste problem kan så være, at hvis du virkelig finder en øl du kan lide kan du risikere, at den går ud af produktion, og så er du nødt til at skulle hele menukortet igennem en gang til for at finde en ny øl du så kan lide. Det kan godt være hårdt😜

For en spillefugl som mig var der en form for quiz, hvor de tilmeldte hold skulle lægge puslespil på tid, eller rettere først færdig = 1. Plads.
Der var præmier fra bryggeriet til de tre første hold, det kunne være at få betalt sin regning, en t-shirt eller andet merchandise fra stedet.

En anden lidt sjov ting var at hunde var meget velkomne. 
De måtte være både inde og ude. Forældre tog deres børn med som så sad og lavede lektier mens de voksne snakkede med vennerne eller så en eller anden kamp på storskærm.
Meget anderledes end hvad vi er vant til i Danmark.

Efter bryggeriet kørte vi ned til vandet ved Massachusetts Bay for at tage billeder at den opgående fuldmåne 🌕 
Og da knipserierne var overstået stod den på aftensmad på Haddad’s Ocean Cafe, med østers, kæmpe rejer og live musik der fuldendte aftenen.

I morgen står den på shopping, shopping og atter shopping med ungerne, deres mor og min søde kæreste, der i øvrigt er skyld i min snotnæse og hoste 😏